Cautare

61280 de rezultate pentru "abonati din bacau" (5.90 secunde)
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Festivalul "Modernizarea Romaniei", faza pe drumuri, mai precis pe 10.000 de kilometri, arata, in judetul Bacau, in felul urmator:
Heliportul de la SJU Bacau face parte din proiectul de modernizare a Unitatii de Primiri Urgente finantat din fonduri europene prin Programul Operational Regional.
Peste 1000 de politisti, din Bacau, Iasi si Vaslui, au actionat, in sistem integrat, in perioada 30-31 iulie pentru prevenirea faptelor antisociale in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar.
Peste 260 de elevi si profesori au fost evacuati din cauza unui incendiu la un liceu din Podu Turcului, judetul Bacau.
Actiunea Aerostar Bacau a atins un nou maxim istoric saptamana trecuta, a carei valoare a ajuns pe piata la 53.000 de lei pe 14 ianuarie (fata de o nominala de 25.000 de lei), dupa o tranzactionare cu numai 500 de actiuni si in valoare de numai 26.500.000 de lei.
Potrivit „Ziarului de Bacau“, trei europarlamentari si un raportor european s-au aratat interesati sa se intalneasca la Onesti cu reprezentanti ai sindicatului Rafinorul si ai sindicatelor de pe platforma industriala de la Borzesti, precum si cu salariati ai rafinariei, cu administratorii acesteia si cu autoritatile locale.
COD GALBEN de ceata in noua judete Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vant pentru Bucuresti si 20 de judete din sudul, vestul si centrul tarii, valabila incepand de miercuri, ora 14.00, pana joi, la ora 12.00.
Fiica sefului Politiei din municipiul Bacau, Ana Maria Tuluc, in varsta de 15 ani, a disparut de acasa fara urma.
Barbatul care-ar fi aruncat doi copii in apele Barajului Beresti din Bacau este in continuare liber. Mai multe echipe de jandarmi, politisti si pompieri l-au cautat pe individ ore intregi, inclusiv in apa, pentru ca anchetatorii iau in calcul si posibilitatea ca el sa se fi sinucis.
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
Incidentul a avut loc in Bacau, la Bazinul Olimpic de Inot. "Am vrut sa vad apa de foarte aproape... 1-0 pentru apa", a scris Ruby langa poza.
Primul avion Boeing 737-300, apartinand FlyGlobeSpan, un operator aerian din Marea Britanie, a sosit ieri la Aerostar Bacau, pentru a-i fi efectuate lucrari de intretinere si reparatii. ... Modificarile mecanice si electrice vor fi realizate de catre specialisti de la Bacau.
SNP Petrom a aruncat o “bomba“ in curtea Rafo prin contestatia pe care a depus-o la dosarul de reorganizare judiciara a rafinariei onestene, dosar aflat pe rolul Tribunalului Bacau.
Alenia Aeronautica, membra a grupului italian Finmeccanica, a incheiat, marti, un acord cu Aerostar Bacau, in baza caruia cele doua companii vor colabora in cazul in care Romania alege avioanele de vanatoare Eurofighter Typhoon.
"Trebuie sa ne invatam cu un meci la trei zile pentru ca urmeaza sa jucam din trei in trei zile. ... Interul gorjean, Andrei Paius, a evoluat si in faza defensiva si in cea ofensiva, fiind apt pentru jocul cu Stiinta Bacau de maine.
Opt persoane au ajuns sambata la spital dupa ce au fost lovite de o masina care a patruns pe trotuar in Bacau. ... Una dintre femei a fost ranita foarte grav si se afla internata la Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau.
O explozie urmata de incendiu s-a produs la Aerostar Bacau. Din primele informatii sunt trei oameni raniti. "O substanta cu care se lucra s-a aprins", a precizat managerul companiei pentru presa locala.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Un avion de lupta Suhoi 27, apartinand Fortelor Aeriene Ucrainene, a fost interceptat joi dimineata de doua aeronave F-16 ale Fortelor Aeriene Romane in nordul Romaniei. Avionul Armatei ucrainene a fost escortat pentru aterizare imediata pe Baza 95 Aeriana Bacau.
google-analytics.com